Indkaldelse til GF 2020 - Ejerforeningen Vestre Strand 2

Indkaldelse til GF 2020

Indkaldelse til GF 2020

Søndag den 11. oktober 2020 kl. kl. 9:30

Sted: Det nye GEDSER IDRÆTS OG MEDBORGERHUS, Skråvej, Gedser.

Kære husejer.

Vi havde oprindeligt planlagt at afholde den ordinære generalforsamling i april 2020, men på grund af Covid19, blev generalforsamlingen udskudt på ubestemt tid.

I nyhedsbrevet, udsendt d. 17. juli, annoncerede bestyrelsen en ny dato for afholdelse af den ordinære generalforsamling, nemlig søndag d. 11. oktober 2020.

Det bliver ikke en generalforsamling som de er flest.
Coronaen hænger stadig som en tung sky over os, og vi bliver nødt til at tage vores forholdregler i forbindelse med generalforsamlingen.

Der serveres hverken kaffe eller frokost. Foreningen byder på 1 øl/vand pr. person. I er velkommen til selv at tage kaffe/te med.

I mødelokalet opstilles stole med 1 meters afstand - i rækker. Der opstilles ikke borde, men udelukkende stole til deltagerne.

Vi opfordrer til at hver husstand repræsenteres med kun én person.

Har I Corona symptomer (tør hoste, ondt i halsen, feber, hovedpine, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter),
eller har I været sammen med personer med symptomer, bør I ikke komme til generalforsamlingen.

Vi sørger for håndsprit.

Det er muligt at stemme via fuldmagt, som kan sendes til bestyrelsen.

Hilsen Bestyrelsen

Tilbage til indhold